Gevestigde bedrijven


dataroads_logo

DataRoads BV

Met DataRoads krijgt u gemakkelijk en snel inzicht in alle voor uw wagenpark relevante informatie. Door middel van tracking en tracing kunt u alle voor u relevante gegevens bijhouden, beheersen en rapporteren. En dat is slechts het begin. Wij zorgen er voor dat alle informatie overzichtelijk wordt gemaakt en u advies op maat ontvangt. En u kunt gelijk met deze data aan de slag, bijvoorbeeld voor het bereken van de bijtelling.


euromaster_logo

Euromaster Bandenservice BV

Euromaster is gespecialiseerd in banden en service werkzaamheden zoals montage en reparatie van banden, uitlijnen en balanceren. U heeft de keuze uit een breed assortiment kwaliteitsmerken banden, zoals Michelin, Continental, Pirelli of Kleber. Bij Euromaster vindt u de juiste band die past bij uw budget en rijstijl.


kcn

Kunststof Coatings Nederland

Kunststof Coatings Nederland is de specialist op het gebied van het aanbrengen, toepassen en leveren van hoogwaardige en verspuitbare Polyurea kunststof coating systemen ter bescherming van objecten tegen, vocht, zand en vuil. Verwering en roest krijgen met een kunststof coating geen kans waardoor de duurzaamheid van objecten wordt verlengd.


KCN Automotive

KCN Automotive richt zich het beschermen van laadruimtes van bedrijfswagens door middel van gespoten kunststof coating en vloer- & wandpanelen. Ook beschermende accessoires kunnen worden geleverd zoals roll covers voor uw pick-up, lakbeschermende folie en style bars. Kortom, alles om uw auto te beschermen en de restwaarde te verhogen.


EPS Solutions

EPS Solutions is dé specialist in piepschuim maatwerk en duurzame afwerking. Wij snijden en frezen EPS (piepschuim) in allerlei vormen en maten als basis voor blow-ups, meubilair, industriële elementen, decorbouw, verpakkingen, reclame uitingen, mallen, etc. Daarnaast coaten en lakken we deze EPS producten, indien nodig, voor langdurig gebruik.


Mission & Relief transport BV

Mission & Relief Transport is de specialist op het gebied van logistieke dienstverlening aan organisaties die zich wereldwijd bezig houden met humanitaire hulp. Met name organisaties die deze hulp verlenen met als uitgangspunt Bijbelse principes, normen en waarden.Mission & Relief Transport organiseert wereldwijd transporten. Zij adviseren, verzorgen alle documenten (zoals: donatiecertificaten, douaneformulieren, Carnet TIR, vrachtbrieven ed.), regelen het transport en zorgen voor inklaring en aflevering in het land van bestemming.


REMENKO Automotive

REMENKO Automotive is expert op het gebied van auto-comfort accessoires. Wij bieden onze producten aan op onze 5 webshops:

Autovoordeelwinkel.nl
Dakdragerwinkel.nl
Sneeuwkettingenwinkel.nl
Remenko-elektrischefietsen.nl
Autostyle.nl/remenkoautomotive

Ook hebben wij dakkoffers, dakdragers, kinderzitjes, sneeuwkettingen en fietsendragers in de verhuur. Deze producten zijn te vinden op Eropuitverhuur.nl.

Met onze webwinkels bedienen we een groot publiek zowel in Nederland als in België.

Website: www.remenko.nl


WheelTrading

Wheel Trading B.V. is een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers. Wij hebben al vele jaren kennis en ervaring opgebouwd in de verkoop van grote en kleine bedrijfswagens.